................................Καλημέρα στην ηλιόλουστη και ιστορική Αθήνα που αγαπάμε...

~~~

~~~
.....................ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ - Αρχαιολογικοί χώροι και Μνημεία στην Ελλάδα. Ελληνικός Πολιτισμός

Translate (Μετάφραση)

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Παρουσίαση του t-shirt, της νέας καμπάνιας «Το Κάνω….»

Η Πόπη Καλαιτζή, Αλεξάνδρα Παλαμίδη των notosgalleries, Βασίλης Ζούλιας,


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, το κέντρο υποστήριξης εξαρτημένων ατόμων «Όασις» και η υπεύθυνη επικοινωνίας και εθελοντισμού της «Όασις» γιατρός Πόπη Καλαϊτζή διοργάνωσαν επίσημη παρουσίαση του t-shirt, της νέας καμπάνιας «Το Κάνω….» που έχει δημιουργήσει ο σχεδιαστής και εθελοντής του κέντρου, Βασίλης Ζούλιας, την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011, στο bar restaurantOmilos” στη Θεσσαλονίκη.

Τα έσοδα από την πώληση των t-shirt θα διατεθούν για τις ανάγκες της καμπάνιας «Το Κάνω…. Γιατί Με Νοιάζει» Γίνε Μέρος Της Λύσης Και Εθελοντής Της Όασις.

Ο γνωστός έλληνας designer παρουσίασε ο ίδιος τη σειρά γυναικείων t-shirt που εμπνεύστηκε και σχεδίασε για την νέα καμπάνια της «Όασις» τα οποία από την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2011 πωλούνται στο πολυκατάστημα NotosGalleries (Στοά Χιρς).

Η καμπάνια «ΤΟ ΚΑΝΩ», υπεύθυνη της οποίας είναι η Πόπη Καλαϊτζή, στοχεύει στην αλλαγή της εικόνας του εθελοντισμού και στην προσέγγιση των ενεργών πολιτών. Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η προσέλκυση νέων εθελοντών για το επίτευξη του έργου της «Όασις», όπως επίσης η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου κατά των εξαρτήσεων από το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, τον εθισμό στα τυχερά παιχνίδια αλλά και το διαδίκτυο.

Το κοινό της Θεσσαλονίκης αγκάλιασε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και έδωσε το παρόν προκειμένου να ενημερωθεί αλλά και να διασκεδάσει σε ένα άκρως ανάλαφρο κλίμα. Έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε το showαπό επαγγελματίες χορευτές salsa που ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους.

Το ενδιαφέρον του κόσμου είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσουν όλοι με το T-shirt της καμπάνιας ενισχύοντας έτσι το έργο του κέντρου υποστήριξης εξαρτημένων ατόμων «Όασις».

Υποστηρικτές της εκδήλωσης και της καμπάνιας «Το Κάνω….» είναι το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑIΡΙΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.


Η Πόπη Καλαιτζή κατά την ομιλία της στην εκδήλωση
IMG_0803_resize.JPG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου